Sunday, November 20, 2011

ladies, setuju tak?

ye, saya tau.ni mood mana datang entah rajin buat 2 entry dalam satu hari. entahlah, tiba-tiba jari ni otometik je mematuk-matuk   keyboard ni. tak lawak kan? memang pun.ok lupakan kisah jari dan patuk. siapa rasa dia ladies/gadis/anak dara/ apa-apa yang seangkatan dengannya lah, saya yakin la awak semua setuju dengan entry kali ni. nak tau apa? yep,jom baca sampai habis.

ladies/gadis/anak dara, you all setuju tak kalau,

dalam 10 orang yang pakai shawl style hana tajima,
2 orang sahaja yang nampak cantik, yang lain semua nampak selekeh.

you all setuju tak kalau,
 
antara lelaki kacak bergayamaskulindigemariramai dengan lelaki kelakar yang simple dan selamba,
kita akan pilih lelaki kelakar yang simple dan selamba tu.

setuju tak kalau,

antara kawan baik lelaki dan kawan baik perempuan,
kita lagi percaya untuk berkongsi masalah dengan kawan baik lelaki.


korang setuju tak kalau,

antara 10 kawan perempuan yang kita ada,
1 orang je yang boleh simpan rahsia kita.

ada lagi ni gadis-gadis sekalian. you all setuju tak kalau,
tak semua perempuan bertudung tu baik, tapi perempuan yang baik tu mesti bertudung.

dan akhir sekali,



setuju tak kalau,

lebih baik makan banyak-banyak smpai boroi janji jiwa senang,
daripada tahan lapar semata-mata nak perut kempis tapi terseksa jiwa raga.

kesimpulannya, ............





siapa baca entry ni sampai habis memang gigih dan cekal sebab entry ni bosan nak mampus.
hahaha sekian itu sahaja laporan pada hari ini.


notakaki: tahniah pasukan bola sepak malaysia!






6 comments:

CikHanis said...

yg last tu paling setujuuuuuu.tapi kurus kering jugak :)

elynnzainol said...

tu makan tak baca bismillah letteww.ha2

say- O said...

pergh dah ada blog cik elynn~~nak glamer lew teww~

amyrasazaly said...

amboi dia.. gigih aku baca

cik wanie Lovela (CWL) said...

malam nie lawan bola lagi kan...harap menang hehe...sala kenal,folowawak juga

http://cikwanielovela.blogspot.com/

Cik Nathrah said...

siyes setujuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!! haha