Friday, November 18, 2011

ANDA MEMANG COOL!

Assalamualaikum,

 Bangun pagi-pagi hari ini sambil menggigil kesejukan. maklumlah suhu memang dah drop habis dah sekarang. Gosok gigi sahaja tanpa perlu mandi, (badan masih wangi ya musim-musim sejuk ni). terus ambil mug, buat secawan Milo+ nestum panas smbil duduk di kerusi tepi sliding door menghadap sunlight memang pergggghh lah. hari ini mood baik. pergi office seawal pagi buka laptop dan maklumlah orang jakun baru nak 'naik' ada blog. buka-buka je.....jeng jeng....

cool tak cool blogger cantik jelita mengancam awesome follow! haha follower pertama kot! memang bersemangat la eden nak berblog pasnih. siapa tak kenal gadis ni memang nak kena lempang lajulaju.
AMOI HEAXA follow lah! nah bukti beliau follower pertama;
 nah, pegi link beliau sekarang cuci mata tengok gadis cantik! http://miniheaxabell.blogspot.com/.
ok itu saja. nak pergi meeting! jumpa lagi :)
p/s: tenkiu cik amoi! ANDA MEMANG COOL!

2 comments:

Yasmin ♥ said...

Selamat berblogging ya ! :D

elynnzainol said...

thank you yasmin!