Saturday, April 7, 2012

come back.

ASSALAMUALAIKUM.

wallahh finally masuk jugak entry baru. haha berhabuk berkulat semua ada kat sini. balik dari jepang haritu banyak sangat nak cerita. tapi halfway sajalah. balik2, masuk draft.

feuhhh final semester. sekarang baru saya tau macamana rasa jadi final semester student. everything kelam kabut. hari-hari rasa penat, stress, mengantuk. kena balance design dengan thesis, this is the real challenge! err ehem saya sure semua pun tak suka cerita pasal study kan?

okay.........balik semula cerita balik dari jepang dulu (3 bulan lepas kot?). ermm...semua orang pun lah cakap 

"peh, gemuk kau sekarang. kau makan ape kat sana?"  tak pun...

"berisi nye elynn balik dari sana. happy kot duk sana?"

paling best..

" woit elin, kau pegi gym eh lengan kau jadi camni?"

this is people...... kalau kurus pun tanya, kalau gemuk pun nak tegur. concern betul u'ols kat i kan? ;p

err actually saya tengah serabut buat final project tengah2 malam ni, tiba-tiba rindu pulak sejuk2 kat Hokkaido sana tu. sekarang rasanya dah start cair kot snow tu kan? just to remind me back and to share with you guys. my very precious final moment there ;(




hihihi kawaiii





on top of a mountain







cantik kan?








a park at Sapporo.















ohh missing to shop here :(









Hokkaido Uni.







still- Hokkaido University







Malaysian student kat sana. baik gilos diorang neh





night







ohh rindu la pulakkk kat sana kann.  eh, im still with the red  beg! ohh semua gambar kat atas tu time winter holiday. stay kat rumah one of the malaysian student kat sana.  hey guys, are you reading this now?
JUST WANT TO SAY THANK YOU A LOT!!


okay2 gambar last sebelum sambung buat thesis


.


.




.





.





.




















.









.

this is the latest me! say hi to cik abg kat belakang.sebuk buat ape entah. <3 <3 !





okay till then okay? not going to promise anything for the next update :(


night :)



p/s: kenapa entry malam ni rojak habis bahasa. tak bagusss. tak bagusss. adik-adik jangan ikut kakak ye?

1 comment:

LELAKI INI said...

wah..
bestnya!
nak g jugak la jepang!